Şehit Mehmet Ünal İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın ,yapıcı,yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk´ün gösterdiği Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak, hedefine öncülük etmek. Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız,sürekli,daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Ulaşım bu sene öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.Senelik ulaşım şekli değişmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitmehmetunalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜLŞEHRİ BELDESİ KESER MAH. KESER SK. NO: 5 SORGUN / YOZGAT

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - GÜLŞEHRİ BELDESİ KESER MAH. KESER SK. NO: 5 SORGUN / YOZGAT

Ulaşım Ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Sorgun´a 35 km uzaklıktadır.